Evde Sağlık Hizmetleri Değerlendirme Komisyon Toplantısı
09 Temmuz 2019

Bakanlığımıza bağlı sağlık kurumları ve kuruluşları tarafından evde sağlık hizmeti verilmesi amacıyla 27.02.2015 tarihli  ve  29280  sayılı  Bakanlık  Onayı  ile   yürürlüğe  giren "Sağlık Bakanlığı ve Bağlı Kuruluşları Tarafından Evde Sağlık Hizmetlerinin Sunulmasına Dair Yönetmelik" gereği, Müdürlük Makamının 21.02.2018 tarih ve E754  sayılı  oluru ile oluşturulan  “Evde Sağlık Hizmetleri Değerlendirme Komisyonu”  28.06.2019 tarihinde saat 10:00’da  Uşak İl Sağlık Müdürlüğü Toplantı Salonunda, Kamu Hastaneleri Hizmetleri Başkan Vekili Dr. Yasin KÖPRÜ’ nün başkanlığında, Halk Sağlığı Hizmetleri  Başkanı Uzm Dr. İsmail ÇIBIK, Sağlık ve Acil Sağlık Hizmetleri Başkanı Dr. Öğrt. Üyesi Abdurrahman YILMAZ, Uşak Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekim Yardımcısı Dr. Barış Serhan YÜKSEL, Banaz İlçe Devlet Hastanesi Başhekimi Uzm. Dr. Mehmet Serdar AKKUŞ, Eşme İlçe Devlet Hastanesi Başhekim Yardımcısı Dr. M. Selim ERBİL, Ulubey İlçe Devlet Hastanesi Başhekimi Uzm Dr. Ramazan ÖNER, Sivaslı İlçe Devlet Hastanesi Başhekimi Dr. Şadan ÜLKER, Uşak Ağız Diş Sağlığı Merkezi Başhekimi Dr. Sibel Emine SANALAN, Merkez Evde Sağlık Hizmetleri Birimi Hekimi Dr. Aslı YILDIRIM, Uşak Eğitim ve Araştırma Hastanesi Ecz. Bahattin YÖRÜKOĞLU’ nun  katılımları ile toplanmış olup 2019 yılı Evde Sağlık Hizmetleri çalışmaları değerlendirilmiş, Evde Sağlık Hizmetleri Eylem Planı  hakkında kararlar alınmıştır.

• ESH (10).JPG
  • ESH (9).JPG